Mountainbiken Noord West Veluwe - Landgoed Hotel Het Roode Koper Relais & Chateaux
RESERVEREN
Nederlands

sportief fietsen

Het Noord Westen van de Veluwe heeft het ideale landschap voor een sportief mtb-weekend. De glooiende natuur met bos, heide en zandverstuivingen biedt beginnende en gevorderde mountainbikers mooie uitdagingen. Ook langs ons landgoed ligt een prachtig parcours. Kenners noemen deze route zelfs een van de mooiste mtb-routes van Nederland.

Culinair MTB arrangement

Voor een sportief én culinair verblijf op ons landgoed bieden wij u twee prachtige arrangementen. Beiden kunnen ivm Covid-19 alleen gereserveerd worden voor minimaal 2 nachten.

Roode Koper arrangement:

  • 1 x overnachting inclusief uitgebreid ontbijt
  • 1 x viergangendiner 
  • vrij gebruik espressomachine op uw kamer
  • vrij gebruik van tennisbaan op het landgoed
  • prijs per kamer per nacht bij 2-persoonsbezetting: van € 498,00 (kamer Comfort) tot € 862,00 (Suite)

 

Als u gaat fietsen, dan kunnen wij voor onderweg een stevig lunchpakket maken voor u. Deze kunt u voor of tijdens het ontbijt bestellen.

Controleer beschikbaarheid

 

single tracks

Paadjes van nauwelijks een meter breed slingeren door het bos. De route bestaat voor tweederde uit single tracks en loopt over twee lussen van elk 22 km. Ter hoogte van Harderwijk is er nog een technisch parcours van 5,5 km.

sterk in variatie

Mooie ‘kombochten’, bruggetjes, vlonders en andere toevoegingen maken het tot een gevarieerde route en uitdagend voor de technische mtb’er. Het parcours bevat ook platte stukken zoals het pad over de Ermelose heide.

MTB huren

Wilt u een MTB inclusief helm huren (€ 22,50 per dag)? Geeft u dit s.v.p. aan bij uw reservering. Dan zorgen wij ervoor dat bij uw aankomst in het hotel de fiets gereed staat.

gedragscode MTB

Voor dit parcours is geen vignet nodig. Vanaf het landgoed wijzen wij u het opstappunt. Te gast in het Leuvenumse bos vragen wij u respect te tonen voor de natuur en rekening te houden met andere recreanten.