Vergaderen in het bos | Landgoed Het Roode Koper Relais Chateaux
RESERVEREN
Nederlands

vergaderen

Waar vindt u nog de ruimte om van gedachten te wisselen?
Jon-Ivar Sörensen

Het Roode Koper is een bijzondere plek waar u rustig kunt werken, waar u zich thuis voelt en ver weg van kantoor de juiste beslissingen en plannen kunt maken. Laat u op ons landgoed inspireren door de rust en de natuur.

 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - vergaderen in het bos, op de veluwe

aerosolenvrije ruimtes

De Tuinzaal en het restaurant zijn voorzien van een intelligent luchtventilatiesysteem. Dit systeem meet continu de luchtkwaliteit en zorgt voor toevoer van gefilterde schone buitenlucht. Zo zorgen wij voor een aangenaam verblijf in een aerosolenvrij restaurant en Tuinzaal, één van onze grotere vergadervertrekken. Vanuit de Tuinzaal en het restaurant heeft u bovendien prachtig uitzicht op de landschapstuin en het omringende bos.

in huiselijke setting

Organiseert u een zakelijke ontmoeting in huiselijke setting? Wij ontvangen u graag in het Manegehuis; de privé villa op ons landgoed. De woonkamer heeft een sfeervol zitgedeelte met haard en een comfortabele (vergader)tafel. Met openslaande deuren naar de tuin ook mogelijkheden voor buiten vergaderen. Geschikt voor gezelschappen tot 6 personen. 

uw eigen villa

In villa Struyckenbergen vergadert u letterlijk op de heide. Deze villa ligt op 3 kilometer afstand van ons landgoed, aan de bosrand en midden in de natuur. Aan een royale (vergader)tafel voor 12 - 14 personen kijkt u uit over de heide. De woonkamer is stijlvol ingericht met meerdere tête-à-tête zithoeken. U kunt hier verblijven op basis van self-catering of op basis van services op maat.

Download brochure over vergaderen in de privé villa's van Het Roode Koper 

AFGEZONDERD IN KOETSHUIS

Voor een besloten overleg kunt u zich tot 18 personen afzonderen in het monumentale, door hoge bomen omringde Koetshuis. Naast de vergaderzaal beschikt Het Koetshuis over 11 hotelkamers ter overnachting. Meer dan 11 personen die overnachten? Op het landgoed zijn er in totaal 30 kamers en 2 suites in de privé villa.

BOARDROOM MET PRIVÉ TERRAS

Op de begane grond van het Koetshuis bevindt zich de exclusieve Van Limburg Stirumzaal, uitgerust met alle moderne vergaderfaciliteiten. In de zaal bevindt zich een comfortabele zithoek en grote openslaande deuren geven toegang tot een privé-terras met zicht op het omringende bos. Op een mooie zomerse dag kunnen wij u hier de lunch buiten serveren.

Michelinster restaurant

Tijdens uw bijeenkomst geniet u van een conferentie-lunch in ons restaurant: chef's dagsoep, een warme snack, mooie sandwiches en salade. Voor het viergangendiner nodigen wij u uit in ons restaurant met Michelinster. Dineert u liever in besloten kring in een van onze stijlvolle dinervertrekken of wenst u een informeel diner in onze lounge met haard? Ook dat kan. 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Culinair intermezzo vergaderen

informele ontmoetingen

In de villa treft u de warm ingerichte lounge met open haard en uitzicht over de tuin. Hier kunt u ontmoetingen in huiskamersfeer arrangeren of ter afsluiting van uw vergaderdag genieten van een aperitief. Voor kleine gezelschappen is er ook de mogelijkheid hier te dineren.

ontspanning tussendoor

Met uw collega's, relaties of gasten een moment van actieve ontspanning organiseren? Wat dacht u van:

  • Een stevige boswandeling met onze natuurgids Gerrit Rekers.
  • Uitdagende mountainbiketocht door bos en over heide.
  • Rondje hardlopen over bewegwijzerde bospaden van 2,5 tot 15 kilometer.
  • Schapendrijven, paarden mennen, een car rally, golf clinic, valkeniersshow, bootcamp, klootschieten of kleiduivenschieten; vraag ons naar alle mogelijkheden.
Hotel Landgoed Het Roode Koper - Ontspanning tussen vergaderingen

1 dag vergaderen

Dag-arrangement 09.00 - 17.00uur: € 98,50 p.p.
Dag-arrangement 09.00 - na diner: € 150,00 p.p.

Dag-arrangement is inclusief: vergaderzaal met projectiescherm, beamer, flipover met stiften, wifi, notitieblok en pen, onbeperkt koffie/thee, chocolaatjes/zuurtjes tijdens de vergadering, uitgeserveerde lunch in het restaurant, 's middags een schaal met handfruit en Balisto's, eventueel een viergangendiner. 

Bel +31 (0)577 40 73 93

Meerdaags verblijf

24-uurs: 09.00 t/m ontbijt 2e dag: € 312,00 p.p. 
2-daags: 09.00 - 17.00 uur 2e dag: € 409,00 p.p.

Verblijf is inclusief vergaderzaal met projectiescherm, beamer, flipover met stiften, wifi, notitieblok en pen, onbeperkt koffie/thee, chocolaatjes/zuurtjes tijdens de vergadering, uitgeserveerde lunch(es) in het restaurant, 's middags fruit en energybar, een viergangendiner op dag 1, overnachting incl. ontbijt. 

Bel +31 (0)577 40 73 93

Een veilige bijeenkomst

Hoe kunnen wij u tijdens Covid-19 een veilige bijeenkomst garanderen?
• De inrichting van ons landgoed is op ontspannen wijze aangepast.
• Vanaf uw aankomst op het parkeerterrein buiten zijn de routes kort naar de villa, het restaurant, Poolhouse-terras of een andere gereserveerde privé ruimte. De gastenstroom observeren wij nauwlettend.
• Onderling en naar gasten houden wij ons strikt aan 1,5 meter afstand.
• Capaciteit voor apart dineren is uitgebreid met een elegante tent op het loungeterras. Vuurkorven en heaters zorgen voor een aangename avond.
• Ons restaurant beschikt over een nieuw luchtventilatiesysteem dat continu de luchtkwaliteit meet en ook continu de lucht ververst.
• Wij hanteren nu een nog strenger hygiënebeleid en de entree van iedere ruimte is voorzien van een desinfecterende handdispenser.
• Rekeninghoudend met 1,5 meter afstand kunt u vergaderen in onze privé villa (nu voor max. 6 personen), inclusief personeel dat alleen u bedient
• Het Koetshuis met boardroom (nu voor max. 10 personen) en hotelkamers staat exclusief tot uw beschikking.

Prijzen zijn  per persoon en gelden tot 1 januari 2022. Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief € 2,50 gemeentelijke heffing per persoon per nacht. Arrangementen gelden vanaf 6 personen. Onder dit aantal berekenen wij een zaaltoeslag van € 200,00 per dag. Overnachting is op basis van eenpersoonsbezetting van de kamer inclusief ontbijt. Prijswijzigingen voorbehouden. Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.

Reserveren of beschikbaarheid aanvragen? Bel +31 (0)577 40 73 93