Voorgerechten
RUND / FOREL VAN ‘T SMALLERT
filet américain van rund - zachtgegaarde forel – crème van zwarte ui
gepekelde eikhaas – gebrande haricot vert
schuim van kokosnoot en limoen – bouillon van ui
€ 31,00
ZEEBAARS
tartaar van zeebaars – geschroeide zeebaars – radijssoorten
crème van bosui – bouillon van dashi – mango – Vietnamese dressing
€ 32,00
RODE KOOL / TULP
mousse van venkel – ingelegde tulpenbol – salade van rode kool
krokant van hennepzaad – dressing van gefermenteerde rode kool
€ 28,00
Warme tussengerechten
ZWEZERIK / KRAB
geglaceerde kalfszwezerik – lauwwarme salade van noordzeekrab
flan van pompoen – olie van salie – krokant van zuurdesem
schuim van miso – wintertruffel
€ 40,00
COQUILLE
twee bereidingen van coquille – gemarineerde koolrabi – mini bospeen
gel van citrus – krokant van filo – schuimige baharatsaus
€ 38,00
AARDAPPEL / BELPER KNOLLE
gevulde La Ratte aardappel – crème van huacatay – crème van macadamianoot
rammenas – hollandaise van beurre noisette – rasp van Belper Knolle
€ 28,00
Vegetarische hoofdgerechten
COURGETTE/SEREH
op pitten en zaden gebakken courgette – crème van paddenstoel – broccoli
basilicumolie – beignet van paddenstoel – schuimige saus van sereh
€ 38,00
AARDPEER/MORILLE
open raviolo met Stroese Dame – gepofte aardpeer
crème van gebakken ui - wintertruffel – gebakken morille
ingelegde ui – soubisesaus
€ 38,00
Vis hoofdgerechten
NOORDZEE TARBOT
gebakken tarbotfilet – compote van linzen – crème van macadamia
gebakken uiencrème – zilte groente – beurre blanc met saffraan
€ 48,00
PIETERMAN
gebakken pieterman – geconfijte inktvis – kervelwortel
courgette – crème van kervel – oude aceto balsamico
bouillon van Parmezaanse kaas
€ 45,00
Vlees hoofdgerechten
HERT
rosé gebraden hertenrug – mini-kroket van hertenstoof
spitskool – trompettes de la mort – hazelnoot
hollandaise met roze peper – eigen jus met kamille
€ 52,00
ANJOUDUIF
op karkas gebraden Anjouduif – stoof van de bout – paddenstoelenduxelles
rode biet - compote van blauwe bes – crème van hazelnoot
eigen jus met shiso purper
€ 50,00
Nagerechten
POMPOEN/CHOCOLADE
cremeux van pompoen – mousse van karamel
crème van pure chocolade - ingelegde citroen – mousse van citroen
merengue – roomijs van nootmuskaat
€ 24,00
APPEL
mousse van kaneel – compôte van appel – crumble van haver
witte chocoladecrème - basilicum – sorbet van snijbiet –Calvados
€ 25,00
PEER / CÈPES
mousse van peer – compote van peer – poeder van den
witte chocolade bros – parfait van den – merengue van cèpes
chocolade crumble – roomijs van cèpes
€ 25,00
KAAS
assortiment van Europese kazen – peren stroop
krokant van krentewegge - croissant met maple siroop
€ 27,00
Heeft u een allergie? Meld het ons, wij houden hier dan rekening mee. Uw allergie nemen wij uitermate serieus, desondanks is kruisbesmetting van allergenen niet 100% uit te sluiten omdat wij in onze keuken dagelijks met alle allergenen werken.