Prive villa voor zakelijke ontmoetingen|Het Roode Koper Relais Chateaux
RESERVEREN
Nederlands

Afgezonderd en privé

Voor een  zakelijk verblijf in een privé villa bieden wij op ons landgoed 'Het Manegehuis' en ook, vanaf eind 2020, iets verderop gelegen, 'de Struyckenbergen’. Twee riante villa's voor zakelijke besprekingen, trainingen, brainstorm- of coach-sessies op een rustige, afgelegen en private plek op de Veluwe.

Download onze brochure over vergaderen in een privé-villa

Ruimte en privacy

 De privé villa 'het Manegehuis' ligt afgezonderd op ons landgoed, aan de rand van het bos. Deze privé villa biedt u alle benodigde faciliteiten om met uw gasten te verblijven en in alle rust en openheid met elkaar van gedachten te wisselen.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Privé vergadervilla

ongestoord werken

Tot uw beschikking staan een smaakvol ingerichte woonkamer, een privé vergaderruimte met open haard en een ruime keuken met daarin een grote eet- en werktafel. Het Manegehuis, geschikt voor gezelschappen tot 6 personen, wordt omringd door een privé tuin met meerdere terrassen waar u ongestoord kunt werken of ontspannen. Bij een meerdaags verblijf logeert u in het Managehuis en/of in een van de andere gastenverblijven op het landgoed. 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Ongestoord werken

Inclusief privé kok en personeel

Indien gewenst, staan de medewerkers van Het Roode Koper op gepaste afstand tot uw dienst. Uw ontbijt, lunch en diner kunnen privé voor u worden verzorgd in de goed geoutilleerde Italiaanse keuken in de villa, maar u bent ook van harte welkom in ons restaurant in het hotel.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Privé kok

Ontspanning tussendoor

Vanuit de villa wandelt of fietst u zo het bos in. Graag organiseren wij voor u een wandeling met onze natuurgids Gerrit Rekers of een uitdagende mountainbiketocht door het bos en over de heide. Voor een sportief rondje hardlopen, heeft u de keuze uit bewegwijzerde routes van 2,5 tot 15 kilometer. Staat doelgericht communiceren of coachend leidinggeven centraal tijdens uw bijeenkomst? Ook workshops zoals schapendrijven, honden spiegelen en paardenfluisteren zijn mogelijk.

vergaderbreak: wandelen, fietsen, schapendrijven

in huiselijke sfeer

dineren aan de bosrand

vergaderen op de hei

9 december 2020 openen wij Landhuis 'De Struyckenbergen', een privé villa op de heide, drie kilometer van ons landgoed gelegen. Deze villa biedt ruimte aan vergadergezelschappen tot 12 personen. Er is een ruime living die ingericht kan worden als zakelijke ontmoetingsplek, in de keuken bevindt zich een lange, comfortabele tafel waaraan u kunt werken of ontspannen; het uitzicht vanuit de keuken is magnifiek.

PRIJZEN VOOR VERHUUR

Maandag – woensdag:    2 nachten.    €  3.500,00
Woensdag – vrijdag: 2 nachten €  3.500,00
Vrijdag – maandag: 3 nachten €  6.000,00
Vrijdag – vrijdag: 7 nachten € 12.000,00

Prijzen zijn exclusief bediening, services en catering. Hiervoor maken wij graag een offerte op maat voor u.

U kunt het landhuis huren voor minimaal 2 nachten. Tijdens feestdagen en schoolvakanties geldt een verblijf van minimaal 7 nachten. Inchecken kan vanaf 16.00 uur en uitchecken tot 10.00 uur. Roken is niet toegestaan.

Een van de villa's reserveren? Wij helpen u graag telefonisch.