RESERVEREN
Nederlands

Fijnproeven

Beleef de pracht aan bijzondere smaken en geuren.
Dennis van den Beld

Kom proeven en geniet met net zoveel plezier van mijn kleurrijke gerechten als waarmee ik ze voor u kook.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Fijnproeven

chef's selectie

Dennis van den Beld kookt dagvers een dagelijks wisselend vier, vijf of zesgangenmenu met de best beschikbare producten op dat moment. Zo eet u de smaken van het seizoen. 

Bekijkt u chef's a la carte kaart.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Menukaarten

bijzondere smaken

Fijnproeven is een belevenis die al begint als chef de smaken voor het menu bedenkt en zijn ingrediënten kiest. Ieder gerecht wordt vol passie bereid om u te verrassen met uitzonderlijke geuren en smaken. Ieder gerecht dat wij serveren sluit naadloos aan bij de gelegenheid die u viert. Een romantische avond met z’n tweeën, een gezellig samenzijn met de familie of een feestelijke huwelijksviering.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Smaken proeven

chef Dennis van den Beld

Zijn droom volgend, startte Dennis van den Beld (39) op 16-jarige leeftijd zijn koks-carrière. Als gedisciplineerde wedstrijdkok enthousiasmeert hij ook zijn team deel te nemen aan wedstrijdkoken. Van den Beld won prestigieuze prijzen waaronder de Gouden Koksmuts 2020, de Wynand Vogel Bokaal 2014, het Gouden Koksmes 2014 en als lid van het Nederlands Kookteam won hij Goud en Zilver op de Culinaire Olympiade 2016 en Zilver en Brons tijdens IKA 2018. In december 2015 kreeg Dennis van den Beld op Het Roode Koper zijn eerste Michelinster toegewezen.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Koken uit het hart

De mooiste WIJNen 

Wij laten u graag kennismaken met bijzondere wijnmakers, hun mooiste wijnen en de beste jaargangen.  Onze wijnopslag met ruim 300 wijnen treft u op de wijnkaart: van zeldzame wijnproducties van de klassieke châteaux tot de kleinere wijnproducenten in de bekende wijngebieden. 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Wijnproeverij

ZOETE MEESTERWERKJES

Lekkernijen maken die uw smaakpapillen verrassen is de uitdaging die onze chef patissier Nina Graver zich iedere dag weer oplegt. Geniet van haar bonbons en prachtige taarten en proef haar verfijnde desserts.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Kaasproeverij

Tafel reserveren? +31 (0)577 407393