RESERVEREN
Nederlands

Kom genieten van verfijnde smaken van het seizoen
Dennis van den Beld

Het restaurant en de keuken van chef Dennis van den Beld is bekroond met 15 punten Gault Millau en top 50 in de Lekker

Alleen het allerbeste

Chef Dennis van den Beld is altijd op zoek naar het beste. En dat proeft u: de gerechten kennen pure smaken, verrassende combinaties en zijn met liefde bereid. Met lokale, bij voorkeur biologische groenten, zuivel en vlees; met ree van de Veluwe en ingrediënten van het seizoen. Met een passend wijnadvies maken de sommeliers de gastronomische beleving compleet.

with a view

Het restaurant op ons landgoed is prachtig gelegen met uitzicht op de tuin en het omringende bos. Binnen dineert u in het stijlvolle restaurant, bij mooi weer geniet u van een lunch op het zonovergoten terras, schaduwrijk gemaakt met mooie parasols. Private dining verzorgen wij graag voor u in één van onze stijlvolle privévertrekken.

de menukaart

Chef Dennis van den Beld hanteert een klassieke kookstijl, op Franse leest geschoeid en eigen gemaakt met persoonlijke accenten. Het menu wisselt op basis van de best beschikbare producten, de smaken van het seizoen en het moment waarop u bij ons bent. Bekijkt u chef's a la carte kaart.

stijlvol lunchen en dineren

Het restaurant is dagelijks geopend voor diner.

Lunch van vrijdag tot en met maandag

Om teleurstelling te voorkomen, vragen wij u vooraf te reserveren.
Voor lunch kunt u plaatsnemen aan tafel tussen 12.30 - 14.00 uur en voor diner: 18.00 - 20.00 uur.

 Liever niet naar huis rijden?
Reserveert u dan een arrangement en blijf logeren in een van de hotelkamers, suites of privé villa op het landgoed. 

de mooiste wijnen

Wij laten u graag kennis maken met bijzondere wijnmakers, hun mooiste wijnen en de beste jaargangen. U vindt ze terug op de wijnkaart: van zeldzame wijnproducties van de klassieke châteaux tot de kleinere domaines in de bekende wijngebieden. Allen uitblinkend in hun authentieke productiemethodes en buitengewone smaak.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - De beste wijnen

bevlogenheid voor smaak

Ons restaurant vormt voor ieder van onze gasten een moment van intens genieten. Van elkaar, van de natuur, van de rust en ontspanning. Wij serveren u verrassende, en altijd passende, gerechten waarbij u onze chef altijd mag uitdagen met een bijzonder verzoek of voor het culinair omlijsten van een speciale gelegenheid of feestelijk moment.

 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Smaak