RESERVEREN
Nederlands

Villa Struyckenbergen

Ze bestaan, plekken waar het zo stil is, dat u alleen elkaar en het ruizen van de wind, het fluiten van de vogels, het passeren van de reeën hoort. Plekken die uitnodigen om alle aandacht te hebben voor elkaar, om fijn samen te zijn. Zo’n plek is Villa Struyckenbergen, vlakbij ons landgoed, op een prachtige plek aan de Stakenbergse heide. U hoeft er niets anders hoeft te doen dan mee te bewegen met het ritme van de dag. De tijd is aan u, wij zorgen voor de rest.

Villa Struyckenbergen is geschikt voor twaalf tot veertien personen. De zes charmante slaapkamers en zeven fijne badkamers bieden volop privacy voor uw hele gezelschap. In het bijgebouw naast de villa is een heerlijke privé-spa en buiten tussen het groen een whirlpool. De sfeervolle, riante woonkeuken is van alle gemakken voorzien. Kookt u liever niet zelf, dan verzorgen wij vanuit Het Roode Koper fijne lunches en diners. Uw ontbijt zet de bakker uit de buurt ’s ochtends bij uw voordeur.

Een verblijf in Villa Struyckenbergen betekent even helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen, in een omgeving waar u misschien wel het liefst weken zou blijven.

RONDOM DE ROYALE KEUKENTAFEL  

Een gezamenlijk ontbijt, koffie met eigengemaakte taart, mooie gesprekken, plezier, borrelen en spelletjes spelen. De keukentafel is groot genoeg om er met zijn allen omheen te zitten. Overdag heeft u een schitterend uitzicht op de heide, ’s avonds op de sfeervol verlichte tuin. De ijskast is goed gevuld, de wijnkoelkast op temperatuur. Verzorgen wij uw lunch of diner, dan hoeft u alleen nog maar even de xl-oven aan te zetten om dit op te warmen. In de elegant ingerichte woonkamer, die u desgewenst af kunt sluiten van de woonkeuken, zijn rondom de haard fijne zitjes en knusse hoekjes.

 

 

UITGERUST ONTWAKEN

Wakker worden wanneer u dat wilt, de dag wacht wel. U hoort de natuur buiten stilletjes ontwaken, en in uw comfortabele bed draait u zich nog graag een keer om. Wat een rust! In de villa zijn zes tweepersoonsslaapkamers, met een eigen zithoek. In het gebouw naast de villa bevinden zich twee extra slaapplaatsen.

EIGEN BADKAMERS (7)

Iedere slaapkamer heeft een eigen luxe, sfeervolle badkamer met bad of douche, wastafel en toilet. Enkele badkamers hebben zelfs vanuit het bad een uitzicht over tuin en heide. Heerlijk om de dag daarmee te starten.

Privé spa 

In een riant en modern gebouw naast de villa bevindt zich de wellness ruimte. De  Finse sauna met uitzicht op het bos, de wellness- en stortdouche zorgt voor totale ontspanning. U loopt over een sierlijk aangelegd pad vanuit het saunagebouw naar de beschut gelegen whirlpool. In april kunt u 's avonds bij heldere hemel récht boven de whirlpool het sterrenbeeld 'grote beer' zien. 

  

 

ONDER DE STERRENHEMEL 

Vanuit het saunagebouw loopt u over een sierlijk aangelegd pad naar de beschut gelegen whirlpool. In april kunt u 's avonds bij heldere hemel récht boven de whirlpool het sterrenbeeld 'de grote beer' zien.

 

 

RONDOM HET VUUR

Lange avonden met mooie gesprekken rondom een avondvuur met een drankje en lekkere hapjes erbij. In de verte hoort u de typische bosgeluiden. Deze plek is even helemaal van u. Dit zijn de avonden waar u naderhand naar terug verlangt.

RONDOM HET HUIS

De villa heeft een buiten van een hectare eigen grond voor een jeu-de-boules-spel in de tuin, kinderen kunnen er ravotten. Op zonnige dagen verschijnt de zon altijd wel ergens op een van de drie terrassen. Bij mooi weer is er voldoende plek om gezamenlijk in de buitenlucht te lunchen, te dineren en te borrelen.

klik hier voor impressie vanuit de lucht

De villa 's nachts.

Actief ontspannen

Vanuit de tuin loopt u zo de heide op waar u kilometerslang kunt wandelen en fietsen. Komt u het wild niet tijdens uw wandeling tegen, dan spot u vast een roedel herten langs de omheining van het terrein. Voor mountainbikers is er een uitdagend MTB-parcours. Fietsen hoeft u niet per se zelf mee te nemen, die regelen wij graag voor u.

BOS, HEIDE, HERTEN

Villa Struyckenbergen ligt aan de rand van de Stakenbergse heide, daar waar de schaapskudde van Elspeet graast en de heide overgaat in het Leuvenumse Bos. De directe omgeving biedt alles waar de Veluwe om bekend staat: uitgestrekte bossen, heideheuvels en vennen, zandverstuivingen, herten en wilde zwijnen.

Reserveren?

U kunt de villa huren voor minimaal 2 nachten. 

Inchecken vanaf 16.00 uur en uitchecken tot 10.00 uur. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan.

Voor het maken van een reservering kunt u telefonisch contact opnemen met de receptie van Het Roode Koper: 0577-407 393 of via e-mail: info@roodekoper.nl

 

 

VILLA OP LANDGOED

Geeft u de voorkeur aan een villa waarbij u gebruik kunt maken van de hotelfaciliteiten zoals het restaurant, de lounges, het zwembad en de tennisbaan? Dan adviseren wij u een verblijf in het Manegehuis op ons landgoed, geschikt voor 4 volwassenen en 4 kinderen.